Author Topic: Software Upload Fails  (Read 1161 times)

Software Upload Fails

« on: August 19, 2016, 11:49:16 PM »
Open quickbuttons

Kilgore

Posts: 2

Offline
  • *
  • Newbie
    • View Profile
"/Applications/EasyUploader.app/Contents/MacOS//avrdude" -c arduino -p m328p -C "/Applications/EasyUploader.app/Contents/MacOS/avrdude.conf" -P /dev/cu.usbserial-AL01NSF1 -U flash:w:"/Users/simonlunn/Downloads/Soulsby/AtmegadrumV1-2-1_electro.hex":i
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x00

avrdude done.  Thank you.


Re: Software Upload Fails

« Reply #1 on: August 20, 2016, 01:48:55 AM »
Open quickbuttons

paulsoulsby

Posts: 182

Offline
  • Administrator
  • *****
  • Full Member
    • View Profile
Can I check a couple of things:
thanks
Paul

Re: Software Upload Fails

« Reply #2 on: August 20, 2016, 12:51:45 PM »
Open quickbuttons

Kilgore

Posts: 2

Offline
  • *
  • Newbie
    • View Profile
Hi Paul,

Thanks for the prompt reply, it turned out to be as simple as re-booting my computer to allow the drivers to load (Doh!) now enjoying all the cool synth engines for the Atmegatron  :D

BTW - I've got the Odytron, so the cable came with the unit & yes it was set up as in the picture.

Thanks,

Kilgore

Re: Software Upload Fails

« Reply #3 on: August 30, 2016, 09:32:37 AM »
Open quickbuttons

paulsoulsby

Posts: 182

Offline
  • Administrator
  • *****
  • Full Member
    • View Profile
Great news!  :D

Re: Software Upload Fails

« Reply #4 on: December 24, 2016, 05:46:46 AM »
Open quickbuttons

Beethovenboy

Posts: 2

Offline
  • *
  • Newbie
    • View Profile
I've had the exact problem and restarting my computer sorted everything out. 1st gen unit.